Leave a comment

Što čini šminku svaki dan I za jedinstvena prilika

Što Čini Šminku Svaki Dan I Za Jedinstvena PrilikaUmalowane, to je, što čini šminku svaki dan I za jedinstvena prilika. Šminka umjetnik, stilista, vlasnik salona za ljepotu I radnje sa kozmetike– pregled ovo, budućI da to ima veze sa tvojim klientkach. Šta smo dame imaju ove informacije? I takođe, na primjer što se dogodi ako radiš potpuno šminku I također rijetko se koristi sva raspoloživa vrste kozmetiku, nisi jedini. Bah! To sugerira da je došao si od većine. Obično smo izabrati neke vrste šminke da uradim šminku na svaki dan, I trenutak stavio u, to je samo 10 do 20 minuta! Pogledaj sliku, I pamti faktora istraživanja koja su nedavno izvršena: šminku za svaki dan izveo pedeset procenata police. Mislila sam da to više! Prakticno svaki dan (odnosno 52%) slikam ženke u gradovima, verena u mentalnoj posao, u dobu od 25 do 34 godina … Vjerojatno istina da ostanemo na radnom mjestu. Ne šminka ne čine 16% od police! Dame, hendikepiran, stara 35-50 godina … Dnevnik šminku polke preuzima povrsine. 10 minuta (56%) ili 20 minuta (34%).

Maskaru Kao kozmetičkih je koristio obično?

Više od 20 minuta dnevno posvećuje 7% ljudi. Kao kozmetičkih je koristio obično? Maskaru! I također ovdje imamo direktnu veliko, jer 91% žena. Sa maskara na listi ispod način: osnovu (61%), prah (masažu kao popustio– 56%) I eyeliners I ajlajner (52%), oko tami (47%), karmin (44%), kao sjaj za usne (43%). Skrivač kao vodu se primjenjuje, polka trećem, I svaki 4 (odnosno 25%)– losion ujednolicający kožu (trebao losione, vazdušna kreme, cc) I također brow olovku. Manje obicno imamo po bazu pod šminku, rozświetlacze I također bronzers (mnogo manje od 20%).

Maskaru!

Tri četvrtine malujących sebe police ne šminku tokom bolest (74%) I kada ne napušta kucu (71%)– to je očigledno! Iako je često sam crtati, također ako ne odlazim tvojoj kućI, što značI da sam u manjini. 3 rutinu privlačI takođe, kada se na brzaka u kupovinu, djeluje fizički I takođe ide na odmor. 22% učesnika se izvlačI kad je suviše kasno … Prvi put … Prvi put da smo u između 14 I 17 godina (38%). 17% po prvi put umalowało mlađa od 14 godina.

Žena kozmetike namjerava da poboljšam svoj izgled

Žena Kozmetike Namjerava Da Poboljšam Svoj Izgled9% svih žena uvodi to prvi adaptacija je završen nakon 18 godina je teško, kako to može biti?! Svaka 3 poljski se ne može sjetiti na šta godina umalowała prvi put, verovatno zbog činjenice da crtaš postao je za nas kao prirodna kao I disanje. Gdje, kada, kao I zašto to radimo? Pola je polica (47%) izvesti šminku u kućI … Često u wc (32%)– kao I gde smo privućI? 22% oslanja se na radnom mjestu ili u školi (!), kao 6% na način na koledž kao posao, u automobil ili vozila su oni umetnika, koji je onda su junakinje na youtoubie I demotywatorach. Zašto slikaš? Da uvjeren (56%), da vidi privlačnija (55%), kao da bi prikrio mane šarm (54%). 43% žena kozmetike namjerava da poboljšam svoj izgled, kao I svi? 10. Razmatra želi zahvaljujućI izgleda više majore! I takođe, na kraju: 6% od nas koristi sminku da izgleda kao mlađa. Šteta je što ovo je studija rađena na široki godina (15 do pola stoljeća), jer bi inače rade šminku, tinejdžeri u dodatnih 20, 30-godišnje devojke, I također čak I žene oko četrdeset.

Žena je također i djevojke koji se šminka svaki dan je prilično Pozitivno

Žena Je Također I Djevojke Koji Se Šminka Svaki Dan Je Prilično PozitivnoTako izjava je možda zanimljivo I nešto da nam kažeš o rutine dama, I povrh svega, možemo eliminisati complicateds toga, na primjer, mi smo obično dovoljno. Tako studije nisu uvijek tajna, ipak može biti odlican materijal tačke gledišta za kozmetičku posao, blogerek urodowych, časopise žene I sicherheitsdienst, iako tim 453 ljudi koji su učestvovali nedovoljno. Mislim da je ishod je skoro 50% žena je također I djevojke koji se šminka svaki dan je prilično pozitivno, kao što to značI da smo se to I nije povezan sa ukrasiti tvoj lice sa šminkom boje, pa to I nije tako negativan sa nama. Naravno, ja nemam apsolutno ništa protiv kozmetike! Verujem da, ipak, to ponekad psihološki ravnoteže mi potrebno da izađeš iz kuće bez šminke. U istraživanje provedena u trajanje: 20-21.08.2014 (css 96– “Nepopularan” online) tehniku cawi (kompjuterski sistem je pomagao web sastanak) metod za pravi put probao (rezultate istraživanja na sajtovima).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *